ΕΣΠΑ
Τι είναι το Απόλυτο

H Apolyto Creative spot είναι ένα σύγχρονο δημιουργικό εργαστήριο συνεύρεσης Εικαστικών, Αρχιτεκτόνων και Σχεδιαστών που στους χώρους της, ζυμώνονται τάσεις και εκφράζονται δια της καταγραφής τους οι Εικαστικές Τέχνες.
Το Εργαστήριό μας, με αγάπη και σεβασμό στην Τέχνη, με πολύχρονή γνώση και εμπειρία, με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και τέλος με το πολυετές, εδώ και 30 χρόνια έργο μας, κατέχει την εκτίμηση της κοινότητας των Δημιουργών και έχει καταστεί ένας σύγχρονος χώρος κύησης της τέχνης.

Η Apolyto σχεδιάζει παράγει και υλοποιεί μοναδικά έργα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του χώρου, καθοδηγούμενη από την αισθητική, την εργονομία, τη χρήση και όλα αυτά σε αγαστή συνεργασία με τους εικαστικούς δημιουργούς, τους αρχιτέκτονες, τους διακοσμητές και τους κατασκευαστές. 

Καθημερινά βιώνουμε νέες δημιουργικές-κατασκευαστικές προκλήσεις, αφού η αυθεντικότητα της έκφρασης του καθενός απαιτεί και ανακαλύπτει μοναδικά προσωπικά μονοπάτια που σε αυτά γινόμαστε συνοδοιπόροι.
Τα πεδία δράσης του εργαστηρίου μας σήμερα, είναι ανεξάντλητα.
Απλώνονται από την χαρακτική τέχνη και τα φυσικά χειροποίητα χαρτιά μέχρι τους τρισδιάστατους εκτυπωτές με συνθετικά ή φυσικά ανακυκλώσιμα υλικά.
Ενδιάμεσα αυτών, η τυπογραφεία, συμβατική ή ψηφιακή, η τεχνική επεξεργασίας ξύλου, μετάλλου, γυαλιού, ακρυλικού, η βαφή και η χύτευση κλπ.
Όλα τα παραπάνω με προδιαγραφές που απαιτούν τα έργα τέχνης, αναφορικά με την μοναδικότητά τους και την αδιαπραγμάτευτη αναγκαιότητα για αντοχή τους στο χρόνο.

Η Apolyto όλα αυτά τα χρόνια έχει υλοποιήσει με εξαιρετική επιτυχία μια σειρά αρχιτεκτονικών εικαστικών εφαρμογών σε επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πλοία, κτήρια και κατοικίες. Οι συνεργασίες μας όλα αυτά τα χρόνια με τους σημαντικότερους Έλληνες εικαστικούς, με σπουδαία αρχιτεκτονικά γραφεία στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με γραφεία Interior, με τα μεγαλύτερα μουσεία Εικαστικών Τεχνών της χώρας μας, καθώς και με τις μεγαλύτερες galleries, πιστοποιούν το Έργο μας.

 
© 2017 Apolyto S.A. All Rights Reserved.
Μετάβαση στο περιεχόμενο