ΕΣΠΑ
Διακόσμηση επαγγελματικών χώρων

Για κάθε επαγγελματικό χώρο, νοσοκομείο, μουσείο ή κατοικία που μας ανατίθεται να συνεισφέρουμε με τις υπηρεσίες μας, το πρώτο που πάντα κάνουμε είναι να προσδιορίσουμε το ζητούμενο. Αυτό καθορίζεται από συνιστώσες διαφορετικής βαρύτητας κάθε φορά, οι οποίες είναι αυτές που θα ορίσουν τις ανάγκες ενός χώρου.
Αφουγκραζόμενοι αυτές τις ανάγκες σχεδιάζουμε μοναδικές εικαστικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές εντασσόμενες πλήρως στο κτήριο, προσδίδοντάς του την μοναδικότητα που του αρμόζει.
¨Εύκολες¨ λύσεις που αντιγράφονται από χώρο σε χώρο ή ακόμα και από χώρα σε χώρα, το μόνο που προσδίδουν συνήθως είναι προχειρότητα και κακόγουστο πολλές φορές νεοπλουτισμό.
Οι Δημιουργίες για να ευδοκιμήσουν θα πρέπει να τραφούν από την γεωγραφική θέση και την ιστορικότητα της περιοχής, τον σκοπό και την χρηστικότητα του αρχιτεκτονήματος. Έτσι μόνο θα προσδώσουν την μέγιστη υπεραξία και θα ενσωματωθεί το εικαστικό δημιούργημα στο οικοδόμημα. Έτσι μόνο θα γίνει αναπόσπαστο και πρωταγωνιστικό κομμάτι του.

Η Απόλυτο σήμερα έρχεται όχι να εντάξει την Εικαστική Τέχνη στο οικοδόμημα αλλά να την καταστήσει κύρια συνιστώσα για την ανάδειξη του αρχιτεκτονήματος.
Η Απόλυτο ξέρει και μπορεί να καταστήσει την Εικαστική Έκφραση πρωταγωνιστή του κτηρίου.

Η apolyto σχεδιάζει, παράγει και υλοποιεί μοναδικά έργα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του χώρου, καθοδηγούμενη από την αισθητική, την εργονομία, τη χρήση και όλα αυτά σε αγαστή συνεργασία με τους εικαστικούς δημιουργούς, τους αρχιτέκτονες, τους διακοσμητές και τους κατασκευαστές. 
Η apolyto όλα αυτά τα χρόνια έχει υλοποιήσει με εξαιρετική επιτυχία μια σειρά αρχιτεκτονικών εικαστικών κατασκευών σε επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πλοία, κτήρια και κατοικίες.
Την 30χρονη και πλέον πετυχημένη επιχειρηματική μας δράση πιστοποιούν μέσω των έργων μας, οι συνεργασίες μας με: Αρχιτεκτονικό γραφείο Αλέξανδρου Τομπάζη, ΑΜΚ architects,  Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη, ίδρυμα Ζογγολόπουλου, Ίδρυμα Κακογιάννη, ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού,  Ίδρυμα Αβέρωφ, Μουσείο Γουλανδρή, Μέγαρο Μουσικής, Gallery Kapopoulos, Zoumboulakis Gallery, Gallery Skoufa, Εικαστικός Κύκλος, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΙΑ, BIC VIOLEX, ELIN OIL,COPELOUZOS GROUP, ACCENTURE GREECE, IMPERIAL TABACO, Lamda Development, ΑΣΚΤ (Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών) κλπ.

 
© 2017 Apolyto S.A. All Rights Reserved.
Μετάβαση στο περιεχόμενο